Jul 03, 2020

Rosen Sweater Fra Istex K B Garn Og Opskrifter Fra Istex

rosen sweater fra istex k b garn og opskrifter fra istex

01-10-2015 - Rosen-sweater fra Istex - Køb garn og opskrifter fra Istex her. 01-10-2015 - Rosen-sweater fra Istex - Køb garn og opskrifter fra Istex her. Hold dig sund og rask. Vask hænder ofte, hold afstand til andre, og se idéer til, hvordan du kan agere i den aktuelle situation.

Rosen-sweater fra Istex - Køb garn og opskrifter fra Istex her

Holdbart, blødt, stærkt, men komfortable og derfor det naturlige valg.Nordisk Garn har et bredt udvalgt af de mange strikkeopskrifter fra Istex. Der er en stor variation mellem de forskellige opskrifter i vores webshops, så giv dig tid til at finde det helt rigtige mønster.

Sweater Isrönd i spindegarn og pladegarn fra Istex

Inspiration til andet farvevalg: Lysegrå (02), mønsterfarve 1 marineblå (08) og mønsterfarve 2 aubergine (09). Vejledende pinde: Strømpepinde nr. 3½ og 5 samt rundpinde nr 3½ og 5 (60 eller 80 cm), rundpind nr 5, 40 cm.

Sweater med rosenbort - strikkes i HÅNDVÆRKSGARN fra Hjelholt

Mayflower Sweater med Dominostrik - Bluse Strikkeopskrift str. S - XL - Mayflower Sweater med Dominostrik er en fin sweater, som er strikket i Mayflower Easy Care, garn af 100 % uld.Trøjen haret smukt dominomønster på forstykket, og kanter i en mørk kontrastfarve. Mayflower Sweater med Dominostrikkan strikkes istr.S -...

AFTUR (25-21) sweater m. mønster og perlestrik - Damestrik ...

Jan 20, 2016 - Fríar uppskriftir á íslensku. See more ideas about Knitting patterns free, Knitting, Icelandic sweaters.

Kvinder - Uldstedet - butikken med lækkert garn i stort ...

Opskrift: strik islandsk sweater, model: ÖRÆFI. I slandsk sweater med rundt bærestykke, flot høj krave og moderne geometrisk mønster. Meget smuk og eftertragtet model, som strikkes i den bløde islandske uldgarn Lettlopi fra Istex.. Lettlopi kan købes - her :-)

De 22 bedste billeder fra Islandske trøjer | Trøjer ...

Opskrift til strik af klassisk islandsk sweater til herrer, i trefarvet mønsterstrik. Strikkes i uldgarnet Lettlopi fra Istex, Island. Model nr. 28-3

VEDURFRÆDINGURINN (opskrift) sweater - Damestrik - garnkits.dk

Tilbudsprisen gælder kun ved køb over webshoppen og ikke i den fysiske butik. Superlækkert kvalitets uldgarn fra Island. Garnet er ideelt til Islandske sweatere, som får et rustikt look, samtidigt med at det er blødt og varmt. Du kan finde et par gratis opskrifter til Lett Lopi på leverandørens hjemmeside . Garnet er også meget velegnet til filtning/valkning. Garnet kan bruges til pind ...

Smukt smil pige: Islandsk sweater born opskrift

Tøffe unisex genser strikket i Alafosslopi. Oppskriften ble publisert i bok nr 12 fra Istex og har ikke fått et orgialnavn, men er mye brukt av Frank Ladegaard Erichsen i den danske TV-serien "Bonderøven" og har derfor fått kallenavnet Bonderøvgenseren i Danmark. Finnes i 2 ulike fargekombinasjoner. Selges kun som garnpakke.

Rose Sweater - Køb billigt her - køb garn billigt online

15-07-2019 - Udforsk opslagstavlen "Strik" tilhørende rikkehald7 på Pinterest. Se flere idéer til Strik, Strikkeopskrifter, Strik og hækling.

Strikkeopskrift på rosencardigan i Bio Shetland fra BC ...

30-05-2020 - Udforsk opslagstavlen "Strik og hækling" tilhørende ingelised på Pinterest. Se flere idéer til Strik og hækling, Hækling, Strik.

KAMBUR: islandsk børnesweater/hue, 1-4 år - Baby ...

02-05-2020 - Udforsk opslagstavlen "Strik" tilhørende stinehjensen543 på Pinterest. Se flere idéer til Strik, Strikkeopskrift dame vest, Strikkeopskrifter.

Tilia garn — velg mellom flere ulike farger og typer

Sætter jeg mig for at uploade nogle nyheder slår det efterhånden sjældent fejl at der er nyt fra produktive Mette fra Petite Knit. Stockholm Slipover V-neck Den populære Stockholm slipover er nu kommet som opskrift med V-udskæring (så må det da snart være det sidste med veste, men omvendt det er nu en god beklædningsgenstand). Terazzo Sweater er også ny.

25-1 Fjör i Léttlopi. Altid alle farver på lager.

01-10-2015 - BLÁKLUKKA - islandsk sweater til børn fra Istex - Køb garn og opskrifter fra Istex her Hold dig sund og rask. Vask hænder ofte, hold afstand til andre, og se idéer til, hvordan du kan agere i den aktuelle situation.

Riddari genser gratis oppskrift | strikkeoppskrift genser

Istex strikkeopskrift på en fin cardigan til de små. Kan strikkes i flere farver. Du kan finde strikkeopskrift og garnet til trøjerne hos Nordisk Garn.

Merete´s strik: Uldgalleriet´s strikke-cafe

Ingredienser til rosen-sukker 25 g rosenblade (2 dl) 250 g rørsukker Er du vild med de populære muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver et overblik over nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal. Fremgangsmåde Blend sukker og rosenblade og spred blandingen ud på en plade med bagepapir.

Dortes syslerier: Mads, Knud Rasmussen, Nikolaj Kirk

Og det blev den bare så lækker af. Super blæd og så vejer den inden ting. Jeg har brugt under 300 g garn. Så let og luftig. Jeg overvejer at strikke en til mig selv, bare med hunde på i stedet. Inden fakta boks denne gang. UPDATE: opskriften er fra Istex og kan købes her. Kan fortælle at den bragte glæde, og blev taget i brug med det ...

netgarn.com

Design: Istex og mig selv. Garn: Lett-lopi. Forbrug: 320 g, hvor de 25 g er den hvide. Pinde: 4,5 og 5 i Knitpro træpinde. Str: M/L. Ny teknik: Ingen, men jeg har hæklet en enkel kant med fastmasker for neden på kjolen. Da jeg synes den blev kudt for vid. Det hjælp og gjorde bare at den kom til at sidde bedre. Bemækninger:

Mellem Kloster og Hav: Strandskadesweater

1 km i første m, *1 lm, 1 km i næste m*, gtg fra * - * omg rundt, afslut med at komme løkken fra sidste km, omkring de 2 stykker ståltråd og træk til, herefter snores garnet omk ståltråden og ved enden af ståltråden, deles de 2 stykker og garnet lægges i mellem og snorre ståltråden omk garnet.

Clover Magnetbogmærke til opskrifter - 2 stk med ...

I denne kategori kan vi naturligvis tilbyde en masse spændende brands. Vi kan bl.a. tilbyde garn fra DROPS, BC Garn, Mayflower og Istex til faste lave priser. I vores oversigt kan du hurtigt finde frem til de kollektioner, som du er på udkig efter.

De 35 bedste billeder fra Yarn to do | Strik ...

I dag kan du købe kit med opskrifter, dejlig nemt, lige til at strikke efter.. Vi har ny webshop på vej og der vil du også kunne købe opskrifter til download. Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så får du oplysninger om nye design, opskrifter m.m.

Merete´s strik: 2012

En prøve i garn fra Kategori 2 strikkes op til 23-26 masker på 10 cm og der bruges som regel en pind 3,25-3,75 for at opnå den rette strikkefasthed. I shoppen kan du blandt andet finde Soft Alpaca , der falder ind under denne kategori.

Merete´s strik: FO 13/2013

Hos os finder du alle de flotte designs fra Istex. Vi har alt i originalt islandsk uldgarn. Modellerne er alle strikket i enten Léttlopi, Álafosslopi, Plötulopi, Einband eller Bulkylopi. Kort sagt alle de lækre kvaliteter. Vi sørger for hurtig levering, så du kan komme i gang med dit islandske strik

37 Best Islandströjor images in 2020 | Icelandic sweaters ...

Størrelse: ca. 180 cm bred og ca. 85 cm fra top til bund. Materiale: 200g 1-tr. farveskiftegarn nr 01-lys grå 100g ensfarvet Hjelholt 1-trådet i farve 04 koksgrå. Strikkefasthed: 15m x 31p = 10 x 10 cm i alm. retstrik på pinde 5,5. Pinde: En (gerne to) lange rundpinde nr. 5,5. Se links til garn nedenunder. **SÆLGES KUN SAMMEN MED HJELHOLTS GARN**

Mellem Kloster og Hav: november 2014

Kos fra Sandnes. Kos er et blødt, let og luftigt garn bestående af 62% Baby Alpaka, 9% uld og 29% Nylon. Det fungere godt til tøj i alle størrelse, baby, barn og voksen – som sweater, halstørklæder, huer og cardigans.


Rosen Sweater Fra Istex K B Garn Og Opskrifter Fra IstexThe most popular ebook you must read is Rosen Sweater Fra Istex K B Garn Og Opskrifter Fra Istex. I am sure you will love the Rosen Sweater Fra Istex K B Garn Og Opskrifter Fra Istex. You can download it to your laptop through easy steps.

Rosen Sweater Fra Istex K B Garn Og Opskrifter Fra Istex